Afgelopen zaterdag 24 juni was onze allerlaatste steekdag van dit seizoen. Na 3 maanden heel hard werken op onze aspergevelden en met een boerderijwinkel die vanaf eind maart 7 dagen per week open was, hebben we zin in een paar dagen vakantie.

 

Natuurlijk missen we jullie nu al. De gezelligheid, leuke praatjes en verhalen, jullie ongekende interesse in ons product en jullie waardering voor ons en ons product via onze social media kanalen en Google reviews. Het was een top jaar, met dank aan jullie, onze toppers! We hopen dan ook jullie allemaal weer volgend jaar in grote getalen in onze boerderijwinkel te zien. Via de socials en onze nieuwsbrief zullen we jullie medio maart 2024 laten weten wanneer onze winkel weer opengaat.

 

Voor nu wensen we jullie allemaal een heerlijke zomer toe. Vergeet vooral jullie asperges uit de diepvriezer niet op te eten en voor de mensen die geen diepvriezer hebben ……. Nog 9 maanden en dan zijn ze weer te koop. De lekkerste asperges van Breda koop je op de Rith bij ‘Asperges van de Rith’.   

 

 

We wensen jullie een heerlijke zonnige zomer toe.

 

Familie van Aart en medewerkers


28 juni 2023

bekijk alle berichten
Het aspergeseizoen is weer voorbij!

7 dagen open
tijdens het aspergeseizoen

Gratis
parkeren

voor de deur

Pinnen
kan bij ons in
de winkel

Asperge
cadeaupakketten

stellen wij samen
Winkel

Winkel

Wij hebben gedurende het aspergeseizoen een boerderijwinkel waar naast asperges en onze eigengemaakte aspergesoep ook allerlei heerlijke andere producten worden verkocht zoals krieltjes, eieren, ham, zalm, sauzen, roomboter, witte wijn en aspergebieren.