Asperge crème soep met gerookte zalm en bosuitjes

Ingrediënten voor 1 liter soep:
  • 1 zakje Knorr Asperge crème soep
  • 100 gram gerookte zalm
  • 2 bosuitjes
  • 2 plakken bladerdeeg
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
Bereidingswijze:
Snijd de gerookte zalm in repen en d bosuitjes in ringen. Maak de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking.Voeg de laatste 5 minuten van de bereidingswijze van de soep de bosuitjes eraan toe.

Leg twee plakken bladerdeeg op een snijplank achter elkaar en 'plak' ze aan elkaar. Snijd het bladerdeeg in de lengte in dikke repen. Bestrooi de repen met wat zout en de kruiden. Draai iedere reep bladerdeeg een paar keer rond, zodat er een draai in komt te zitten.

Bak de repen gedurende 8 minuten bruin en krokant in de oven op 180 graden. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen.

Verdeel de gerookte zalm over 4 kommen en schenk de soep erin. Serveer de soep met de bladerdeegstengels.